• Projecte
  • Què fem
  • Comanda
  • Receptes
  • Contactar

Grelos: Pop amb grelos i Remenat de Grelos

 

 

 

* Remenat de grelos amb xoriço

8 ous

1 manat de grelos

150 g de xoriço sense curar

2 dents all

3 cullerades d'oli d'oliva

sal

Pebre vermell

2 llesques de pa

 

Rentar els grelos i retirar els més gruixuts.

Posem una olla gran amb aigua amb sal i els bullim durant 15 minuts.

Els escorrem i deixem refredar. Els apretarem perquè deixin anar tota l'aigua. (Aquesta serà molt bona per a un caldo de sopa).

Els tallem i reservem.

A continuació pelem i laminem 2 alls.

Els daurem a la paella amb oli i retirem.

A banda esmicolem el xoriço i el sofregim.

Batem els ous amb una mica de sal i posar-ho a la paella.

Remoure fins que quallin lleugerament a foc suau.

Fregir el pa tallat en triangles amb una mica d'oli i decorar amb ells els ous

remenats.

Afegim el pebre vermell i servim calent.

 

* Pop amb Grelos

1 kg pop gallec

1 kg Grelos

12 Patates mitjanes

Pebre vermell dolç i picant

2 dents d'all

Oli d'oliva

Sal gruixuda marina

En una cassola posem 2 litres d'aigua i quan comenci a bullir s'introdueix el pop 3 vegades. Es deixa bullir a foc fort durant 40 minuts.

Per saber el punt es punxa amb una agulla.

S'escorre, es deixa refredar i un cop fred el posem al congelador per poder-lo tallar a làmines.

En una altra cassola bullim les patates i els grelos en aigua salada.

Un cop bullides, afegim el pop laminat perquè s'escalfi.

Posem a la paella l'oli, els alls i el pebre vermell. S'afegeix al pop i hi afegim la sal gruixuda.

Les fulles dels naps són molt saboroses i apreciades culinàriament, sobretot en algunes cultures, com la gallega. Ells les anomenen "grelos", i aquí teniu 2 de receptes típiques gallegues.
 
Menú principal
  • Inici
  • Què fem
  • Comanda
  • Contactar

Copyright © 2009 ---.
All Rights Reserved.

Joomla template created with Artisteer.