• Projecte
  • Què fem
  • Comanda
  • Receptes
  • Contactar

Rúcula

* Amanida de rúcula i pera

Tallem la pera i el formatge curat en làmines.

Ho barregem amb les fulles de rúcula netes.

Ho amanim amb oli, llimona i sal.

* Salsa de rúcula

100 g rúcula,

60 g pinyons,

40 g pistatxos,

40 g parmesano.

Posem al got de la batedora les fulles de rúcula netes i les batim.

Afegim els pinyons, pistatxos, l’oli d’oliva i sal.

Ho barregem durant 1-2 minuts, fins aconseguir una crema fina verda.

Hi afegim el formatge ratllat i ho barregem uns segons més.

Aquesta salsa és ideal per acompanyar tot tipus de plats, ja siguin amanides, pasta o carns.

Bon profit!

Darrera actualització (divendres, 6 d'agost de 2010 19:59)

 
Menú principal
  • Inici
  • Què fem
  • Comanda
  • Contactar

Copyright © 2009 ---.
All Rights Reserved.

Joomla template created with Artisteer.